1 hafta önce

User ID: 125349
Tecrübe Puanı: 0

[QUOTE=falcon;338278]Kitapların nasıl indirileceğini çok açık ve net anlattığımı sanıyorum. Hatta anlatımı bir kaç kere düzelttim yanlış anlaşılabilir diye. Lütfen herkes kendisi uğraşsın ve doğrusunu öğrensin. Bazı arkadaşlar yardımcı olmak için indiriveriyorlar ama bu doğru değil. Kişi her ihtiyacı olduğunda size mi rica edecek. Burada da böyle olmuş. Şu kitaba da ihtiyacım var indiremedim bunu da indiriver.
kusura bakmayın niyetim o değildi, gerçekten anlamaya çalıştım ama sizin indirdiğiniz kitap üzerinde de tekrar denemek istemedim, yanlış anlaşıldım neyse
Tekrar teşekkür ederim
1 hafta önce

User ID: 63647

teşekkürler
1 hafta önce

User ID: 125531

2 kb'lık bir acsm dosyası dışında bir şey elde edemiyorum. baktım tüm cevapları okudum hatamı bulamıyorum bana hatamı gösterir misiniz?
indirmek istediğim kitabın url'si: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
yönteme göre uyguladığım link: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
kitap 504 sayfa indirdiğim acsm dosyasının içeriği kitap değil nerde yanlış yapıyorum acaba
1 hafta önce

User ID: 125531

Alıntı:
2 kb'lık bir acsm dosyası dışında bir şey elde edemiyorum. baktım tüm cevapları okudum hatamı bulamıyorum bana hatamı gösterir misiniz?
indirmek istediğim kitabın url'si: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
yönteme göre uyguladığım link: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
kitap 504 sayfa indirdiğim acsm dosyasının içeriği kitap değil nerde yanlış yapıyorum acaba
Tamamdır hallettim adımların geri kalanını da uygulayınca 2 kb lık dosya gerçek boyutunu indiriyormuş kitabın arkadaşlar. yapamayanlar tüm adımları uygulasın.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi'ni OCR İle Yeniden Paylaşma | ser-mest | Ansiklopediler | 222 | 05-29-2021 14:02 |
Epub - Küçük Prens | ilhanhan | Çizgi Romanlar | 6 | 03-07-2021 08:10 |
Salname ve Nevsaller | Baybolla | Osmanlıca ve El Yazması Eserler | 2 | 11-14-2013 10:08 |