Eski Kitaplarım - Eskiden günümüze kitaplar

Go Back   Eski Kitaplarım - Eskiden günümüze kitaplar > Eski Kitaplarım Genel Bölüm > Hoşgeldiniz (Yeni Üyelere Özel)

Seçenekler
Alt 02-20-2023   #1
barrabas

User ID: 133332
Tecrübe Puanı: 9052375
barrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üyebarrabas Süper Üye
Standart Aranıza Yeni Katıldım

Tüm forum yönetici ve üyelerine merhaba;
Aranıza yeni katıldım. Aslında yıllar önce eskikitaplarım.com sitesini biliyordum.
Bir ara üye olmayı denedim. Üye olmak için gerekli başvuru formundaki "site adı" yazınız ifadesinin tam anlamını bir türlü çözemedim. O boşluğa ne yazdımsa olmadı. Sonra vazgeçtim.
Yıllar içinde internetten pek çok arayıp da bulamadığım kitabı sitenizde görünce, üye olmaya değer diye düşünüp, tekrar şansımı denedim.
Yine aynı konuda takıldım. Aklıma site yöneticisi olup, daha önceden tanıdığım zamangezgini geldi. Ona durumu anlattım. Hatamın ne olduğunu bana bildirdiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Başka arkadaşların da yeni üye olurken aynı sorunla karşılaşmamaları için yöneticilerimizden ricam, üye kayıt formundaki o bölüme ufak bir açıklayıcı ifade yazarlarsa; örneğin "yanda bulunan ifadeyi aynen aşağıya yazınız" gibi ilave yapılırsa çok iyi olur.
Herkese iyi forumlar.

barrabas isimli Üye şuanda  online konumundadır

Alt 02-20-2023   #2
heyula

heyula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 36160
Tecrübe Puanı: 214748374
heyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üye

Merhaba Bay Barrabas. Sizi burada görmek memnuniyet verici.

heyula isimli Üye şuanda  online konumundadır

Alt 03-10-2023   #3
Eemtalovic

User ID: 133962
Tecrübe Puanı: 0
Eemtalovic Yeni Üye

forumun aktif olduğunu görünce üye kayıt hatasını bir şekilde aşabileceğime kanaat getirdim ve birkaç denemeden sonra güvenlik sorusunun kedime dar gizli bir bilgi değil de benim robot olmadığımı teyit etmeye çalışan bir soru olduğunu fark ettim.

Burada olanlar da bunu farkemeyi başaran insanlar olsa gerek ve herkese merhaba

Ve bu platfrormu var eden herkese de çok teşekkür ederim

Alıntı:
barrabas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm forum yönetici ve üyelerine merhaba;
Aranıza yeni katıldım. Aslında yıllar önce eskikitaplarım.com sitesini biliyordum.
Bir ara üye olmayı denedim. Üye olmak için gerekli başvuru formundaki "site adı" yazınız ifadesinin tam anlamını bir türlü çözemedim. O boşluğa ne yazdımsa olmadı. Sonra vazgeçtim.
Yıllar içinde internetten pek çok arayıp da bulamadığım kitabı sitenizde görünce, üye olmaya değer diye düşünüp, tekrar şansımı denedim.
Yine aynı konuda takıldım. Aklıma site yöneticisi olup, daha önceden tanıdığım zamangezgini geldi. Ona durumu anlattım. Hatamın ne olduğunu bana bildirdiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Başka arkadaşların da yeni üye olurken aynı sorunla karşılaşmamaları için yöneticilerimizden ricam, üye kayıt formundaki o bölüme ufak bir açıklayıcı ifade yazarlarsa; örneğin "yanda bulunan ifadeyi aynen aşağıya yazınız" gibi ilave yapılırsa çok iyi olur.
Herkese iyi forumlar.

Eemtalovic isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Alt 03-10-2023   #4
heyula

heyula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 36160
Tecrübe Puanı: 214748374
heyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üyeheyula Süper Üye

Alıntı:
Eemtalovic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumun aktif olduğunu görünce üye kayıt hatasını bir şekilde aşabileceğime kanaat getirdim ve birkaç denemeden sonra güvenlik sorusunun kedime dar gizli bir bilgi değil de benim robot olmadığımı teyit etmeye çalışan bir soru olduğunu fark ettim.

Burada olanlar da bunu farkemeyi başaran insanlar olsa gerek ve herkese merhaba

Ve bu platfrormu var eden herkese de çok teşekkür ederim
Merhaba Eemtalovic. Gerçekten o aşamada birçok arkadaşımızı kaybettik. Sizi tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum.

heyula isimli Üye şuanda  online konumundadır

Alt 3 Hafta önce   #5
kararsız

User ID: 142896
Tecrübe Puanı: 2
kararsız Yeni Üye

MERHABA eski kitaplarım dostları aranıza yeni katıldığımdan dolayı çok mutluyum.Sitenin kuruluşunda ve daha sonraki hizmet sürelerinde emeği geçen tüm dostlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım....

kararsız isimli Üye şuanda  online konumundadır

Alt 3 Hafta önce   #6
Silahlıpoda

User ID: 142833
Tecrübe Puanı: 0
Silahlıpoda Yeni Üye

Hoşgeldiniz, iyi forumlar

Silahlıpoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler