02-20-2023

User ID: 133332
Tecrübe Puanı: 9052375

Aranıza Yeni Katıldım
Tüm forum yönetici ve üyelerine merhaba;
Aranıza yeni katıldım. Aslında yıllar önce eskikitaplarım.com sitesini biliyordum.
Bir ara üye olmayı denedim. Üye olmak için gerekli başvuru formundaki "site adı" yazınız ifadesinin tam anlamını bir türlü çözemedim. O boşluğa ne yazdımsa olmadı. Sonra vazgeçtim.
Yıllar içinde internetten pek çok arayıp da bulamadığım kitabı sitenizde görünce, üye olmaya değer diye düşünüp, tekrar şansımı denedim.
Yine aynı konuda takıldım. Aklıma site yöneticisi olup, daha önceden tanıdığım zamangezgini geldi. Ona durumu anlattım. Hatamın ne olduğunu bana bildirdiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Başka arkadaşların da yeni üye olurken aynı sorunla karşılaşmamaları için yöneticilerimizden ricam, üye kayıt formundaki o bölüme ufak bir açıklayıcı ifade yazarlarsa; örneğin "yanda bulunan ifadeyi aynen aşağıya yazınız" gibi ilave yapılırsa çok iyi olur.
Herkese iyi forumlar.
02-20-2023

User ID: 36160
Tecrübe Puanı: 214748374

Merhaba Bay Barrabas. Sizi burada görmek memnuniyet verici.
03-10-2023

User ID: 133962
Tecrübe Puanı: 0

forumun aktif olduğunu görünce üye kayıt hatasını bir şekilde aşabileceğime kanaat getirdim ve birkaç denemeden sonra güvenlik sorusunun kedime dar gizli bir bilgi değil de benim robot olmadığımı teyit etmeye çalışan bir soru olduğunu fark ettim.
Burada olanlar da bunu farkemeyi başaran insanlar olsa gerek ve herkese merhaba
Ve bu platfrormu var eden herkese de çok teşekkür ederim
Alıntı:
Tüm forum yönetici ve üyelerine merhaba;
Aranıza yeni katıldım. Aslında yıllar önce eskikitaplarım.com sitesini biliyordum.
Bir ara üye olmayı denedim. Üye olmak için gerekli başvuru formundaki "site adı" yazınız ifadesinin tam anlamını bir türlü çözemedim. O boşluğa ne yazdımsa olmadı. Sonra vazgeçtim.
Yıllar içinde internetten pek çok arayıp da bulamadığım kitabı sitenizde görünce, üye olmaya değer diye düşünüp, tekrar şansımı denedim.
Yine aynı konuda takıldım. Aklıma site yöneticisi olup, daha önceden tanıdığım zamangezgini geldi. Ona durumu anlattım. Hatamın ne olduğunu bana bildirdiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Başka arkadaşların da yeni üye olurken aynı sorunla karşılaşmamaları için yöneticilerimizden ricam, üye kayıt formundaki o bölüme ufak bir açıklayıcı ifade yazarlarsa; örneğin "yanda bulunan ifadeyi aynen aşağıya yazınız" gibi ilave yapılırsa çok iyi olur.
Herkese iyi forumlar.
03-10-2023

User ID: 36160
Tecrübe Puanı: 214748374

Alıntı:
forumun aktif olduğunu görünce üye kayıt hatasını bir şekilde aşabileceğime kanaat getirdim ve birkaç denemeden sonra güvenlik sorusunun kedime dar gizli bir bilgi değil de benim robot olmadığımı teyit etmeye çalışan bir soru olduğunu fark ettim.
Burada olanlar da bunu farkemeyi başaran insanlar olsa gerek ve herkese merhaba
Ve bu platfrormu var eden herkese de çok teşekkür ederim
Merhaba Eemtalovic. Gerçekten o aşamada birçok arkadaşımızı kaybettik. Sizi tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum.
3 Hafta önce

User ID: 142896
Tecrübe Puanı: 2

MERHABA eski kitaplarım dostları aranıza yeni katıldığımdan dolayı çok mutluyum.Sitenin kuruluşunda ve daha sonraki hizmet sürelerinde emeği geçen tüm dostlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım....
3 Hafta önce

User ID: 142833
Tecrübe Puanı: 0

Hoşgeldiniz, iyi forumlar
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Zagor - Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sıralı Listesi | aksamsefasi | Zagor | 4 | 10-20-2022 23:48 |
Yeni Olgu - Yeni Dizi Sayı 7-8 - Tem-Ağs 1984 | bilgistan | Diğer Dergiler | 0 | 10-14-2021 22:46 |
Memet Fuat - Çağdaş Türk Şiiri Antolojisi | cepbook | Kitap Özetleri | 5 | 11-24-2017 17:52 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sıralı Liste | cemalnacitolga | Martin Mystere | 0 | 06-23-2012 13:24 |