Eski Kitaplarım - Eskiden günümüze kitaplar  

Go Back   Eski Kitaplarım - Eskiden günümüze kitaplar > Eski Kitaplarım Genel Bölüm > Düzenlenecek - Taranacak Kitaplar Bölümü > Kitap Tarayanın Takım Sandığı


Cevapla
 
Seçenekler
Alt 06-27-2014   #11
mursa
 
mursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 1.566
User ID: 335
Tecrübe Puanı: 155714290
Reputation: 1557142837
mursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üye
Standart

Sevgili SAM,
Sessiz olmasına rağmen baştan sona gayet net ve güzel anlaşılır bir anlatım olmuş, emeklerine sağlık. Bir çok kişinin çok işine yarayacağını zannediyorum. Bu sayede de gayet güzel ve kaliteli kitaplara kavuşacağız artık...
 
mursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2014   #12
evrenup
 
evrenup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2012
Mesajlar: 1.182
User ID: 1416
Tecrübe Puanı: 214748371
Reputation: 2147483647
evrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üyeevrenup Süper Üye
Standart

Programın en güzel özelliği tarayıcı kullananlar için siyah bölümleri otomatik götürmesi. Dewarping ve Fix Dpi kısımlarını geçip diğer kısımlarda play'e basmanız ayarları yapması için kafi geliyor. Bu güzel anlatım için teşekkürler.
 

Konu evrenup tarafından (06-27-2014 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir..
evrenup isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2014   #13
Ahbârî
 
Üyelik tarihi: Mar 2014
Mesajlar: 288
User ID: 27221
Tecrübe Puanı: 132586791
Reputation: 1325867871
Ahbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper Üye
Standart

"Metinde olmaması gereken çizgileri, noktaları temizleme"

sırf bu bile yeter teşekkürler.
 
Ahbârî isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #14
gomeli
 
gomeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 223
User ID: 29873
Tecrübe Puanı: 128198296
Reputation: 1281982921
gomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üye
Standart

selamlar... ben 350 sayfalık bir tarama yaptıktan sonra şöyle bir uyarı aldım ve taramam yarım kaldı... ''out of memory situation in scan tailor'' sebebi ne olabilir acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
 
gomeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #15
Sam_PP2
 
Sam_PP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2014
Mesajlar: 154
User ID: 27970
Tecrübe Puanı: 150024501
Reputation: 1500244971
Sam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper Üye
Standart

Araştırma yaptım biraz ancak kesin birşey bulamadım. İlk başta 600dpi ayarını yapmadan yani orjinal tarama boyutlarını kullanarak tekrar denemenizi öneriyorum. Başka bir bilgi bulabilirsem tekrar geri dönüş yapacağım.
 
Sam_PP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #16
gomeli
 
gomeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 223
User ID: 29873
Tecrübe Puanı: 128198296
Reputation: 1281982921
gomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üye
Standart

geri dönüşünüz için teşekkür ederim... ilk çözünürlük ayarını düşürdüm...dpi'yi 180x180, sondaki output resulation (DPİ)'yi de 360 yapınca sorunsuz tarandı... ama çözünürlük düşük oldu tabi.. normal tarayınca dediğim hayatı veriyor nedense 15-20 tarama sonra... önceki hata da şu adresteki gibiydi... [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
 
gomeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #17
Ahbârî
 
Üyelik tarihi: Mar 2014
Mesajlar: 288
User ID: 27221
Tecrübe Puanı: 132586791
Reputation: 1325867871
Ahbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper ÜyeAhbârî Süper Üye
Standart

yakın zamanda sık kullanacağım bir program olabilir. umarım yapamadığım konuda sizlerden yardım alırım. yüzlerce sayfa fotokopi sayfası tarayacağım.
 
Ahbârî isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #18
Sam_PP2
 
Sam_PP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2014
Mesajlar: 154
User ID: 27970
Tecrübe Puanı: 150024501
Reputation: 1500244971
Sam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper ÜyeSam_PP2 Süper Üye
Standart

@gomeli
Rica ederim.
ScanTailor'da düzenlemek istediğiniz dosyaların uzantısını değiştirerek denemeyi unutmayın. Fix dpi yapmadan yapmayı deneyin. Taradığınız dosyalar kaç dpi'da?
 
Sam_PP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2014   #19
gomeli
 
gomeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 223
User ID: 29873
Tecrübe Puanı: 128198296
Reputation: 1281982921
gomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üyegomeli Süper Üye
Standart

Sam_PP2 sorun çözüldü.. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim
 
gomeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2014   #20
mursa
 
mursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 1.566
User ID: 335
Tecrübe Puanı: 155714290
Reputation: 1557142837
mursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üyemursa Süper Üye
Standart

Sevgili Sam hemen bir şey sorayım. Şimdi 600 sayfayı bitirdim ve scantaillor dan da geçirdim. Ancak 3 ya da 4 sayfada "select content" seçimini düzgün yapmamış ve bunu düzeltmeye kalktığımda bir türlü düzelmedi.
Şimdi soru şu:
Bu select content olayında önce auto seçip daha sonra yanlış olanları elle seçip tekrar sadece "o" sayfayı mı düzelteceğiz? Ve tabii devamında tekrar play tuşuna basacağız değil mi?

İkincisi bazı sayfalarda yazılar hafif kaymış. Ama sadece sayfa altlarında. Yani sayfanın tamamı değil. Bu durumda yapılacak bir şey var mı?
 
mursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
scan tailor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:11.

Forumumuz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, forum yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ekyasal@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.